tisdag 9 november 2021

En kopp kaffe på KaffiKåppin

 För några dagar sedan strålade vi barndomsvänner samman för en kopp kaffe med dopp. Vi hade ju tänkt gå en vandringsled, med novembervädret var ju så vått och eländigt att vi skippade vandringen. Vi var tre vänner och en sambo som istället tog en kopp kaffe med dopp på caféet som går under det fyndiga namnet "KaffiKåppin" (dialektalt ord för kaffekoppen).


Åh så roligt att kunna slinka in på ett café för en kopp kaffe och prata bort en stund med goda vänner! Att komma in i värmen och umgås "in real life", något som inte varit helt givet under dessa pandemitider. Trots att reglerna har lättat för länge sedan är vi många som ännu är försiktiga. Vi lever länge i corona-tider, men ibland gör det faktiskt såå gott med ett café-häng!

Och tilläggas bör att vi har vandringsleden ogjord! Det får bli någon annan gång, när vädret är bättre och stigarna är torra.

Idag har årets första snö börjat falla. Det utlovas varmare väder till kvällen/natten så det lär bli snöblask och vått & mera slask vad dagen lider. Nu borde jag kanske gå ut en sväng innan vägarna blir alltför isiga.... det blir en kort promenad idag tror jag....

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar