onsdag 3 november 2021

Bakelser på en helt vanlig novemberonsdag

 Nu för tiden har jag riktigt svårt att hålla koll på vilken veckodag jag vaknar till. Novemberregnet gör dagarna mörka, så det är till och med svårt att hålla koll på var på dygnet man befinner sig. Det är Livet som Ledig det! 

Ni skall veta att det trots allt händer en hel del som aldrig syns här på bloggen. Min blogg är trots allt ingen dagbok. Men helt klart att senhösten är lugnare än annars. Jag älskar senhösten!

Idag upptäckte jag att det var onsdag först när jag åt frukost. Klockan hade segat sig fram till 9-snåret innan jag pallrade mig ur sängen (jag läser alltid en stund innan jag kliver upp numera). Sambon var borta och det var då jag kom på att han följt med svärmor till en läkare. Efter en stund kom de så hem och de hade bakelser med sig. Det skulle firas att svärmor var i perfekt skick! (Fast det visste man ju redan.)  Jag kokade kaffe och så firade vi en bra onsdagsförmiddag kring köksbordet. De ni!

Medan jag mumsade i mig en bakelse kom jag att tänka på att det är evigheter sedan jag ätit bakelse. Det borde man ju ändra på. Mera bakelse, alltså! (Ja, när man vill fira eller så...)

Nu har Ledighetskommittén haft sammanträde och beslutat att det inte blir någon långpromenad idag, inte om det inte slutar spöregna. Det blir inte fönstertvätt och inte utomhusjobb heller. Nu får jag allt kolla vad den där kommittén har bestämt för idag då, för något måste jag ju göra. Jahaa, det var det dom hade planerat för den här dagen. ...... (och det hör ju inte till bloggandet)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar