onsdag 10 februari 2021

Vintermorgon de luxe!

 Jag brukar ligga länge på morgnarna. När jag vaknat kollar jag in nattens nyheterna via telefonen och ibland slukar jag  några boksidor innan jag masar mig upp ur sängen. Bara för att jag numera har den möjligheten. Bara för jag inte behöver stressa iväg någonstans. I morse steg jag upp tillsammans med solen och märkte att det en helt underbar vintermorgon!


 Efter gårdagens eviga snöande tittade solen fram mellan molnen i morse. Snön prydde trädkronorna och det var så magiskt vackert! Runt minus 20 grader.



Morgonljuset är alltid vackert, men speciellt vackert är det när solen lyser upp snömolnen i nordväst och låter världen färgas i nästan blålila färger. Jag hade klätt på mig ytterkläderna för att gå en kort sväng med kameran innan jag satte mig för att dricka förmiddagskaffet.


Det var absolut vindstilla. Snö och rimfrost i träden.



Just en sådan här morgon tycker jag att jag bor i paradiset. Jag bor absolut på den bästa plätten på jorden! Jag njuter av att vara här och nu!



Solen gjorde sitt absolut yttersta för att förgylla världen! Fast det var i morse det, nu några timmar senare har molnen tagit över här hos oss. Det är fortfarande vackert vinterljus, men någon sol och någon klarblå himmel det har vi inte längre. Och så har vi endast minus 10 kalla grader och en och annan snöflinga i luften...


Så jag är glad att jag fångade massor av ögonblick i morse. Just när solen visade sig och när jag var ute i vinterkylan med min kamera. Sedan gick jag in för att dricka förmiddagskaffet...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar