onsdag 24 februari 2021

Rapport: Sahara-sand funnen!

 Här kommer dagens andra blogginlägg. 

Jag skulle ju ut på uppdrag för att leta om det fanns sand från Sahara även här hos oss. Och visst gjorde det det! Sand från Sahara hade dalat ner även här, men det var svårt att fota.( Sambon som hade varit uppe på flera tak idag kunde också rapportera att det stämde.)


Istället passade jag på att fota sand som fanns på vägen och cykelvägen. Där var det sandat med sand och krossgrus från närområdet!

Nu på eftermiddagen började det regna. Underkylt regn med betoning på regn. Det bildades en isskorpa på cykelvägen och det lät "k-r-a-s-c-h" där jag gick i mina skor med isdubbar  Och en annan som använder glasögon hade problem med sikten... Jaja, vilket väder! Dessutom började det bli riktigt halt ute på vägarna!

Med det varmare vädret (och regnet) börjar snön nu bli tyngre på alla hustak. Det är inte bara en byggkonstruktion som rasat under dagen. En flyghangar, idrottshallar och ett garage har kollapsat enligt tidningsuppgifter under dagen... Och det är inte Saharasanden som tynger, det är faktiskt den myckna snön som blivit regntyngd....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar