fredag 27 november 2020

Glada tillrop oss barndomsvänner emellan

 Idag plingade ett meddelande in via min telefon: "En trevlig lillajul och en mysig adventstid till er alla! (plus några juliga emoijer)". Det var en av mina barndomsvänner som hade sänt ut ett meddelande som landat hos bl.a. mig. Det är så att vi fem barndomsvänner har en grupp för att snabbt kunna skicka meddelanden till varandra. Nu dröjde det inte länge innan det började rassla in fler meddelanden med trevliga hälsningar. Och oj så glad jag blev för dessa små ord!

Det var först efteråt jag kom att tänka på att värmande ord betyder så extra mycket just i dessa tider när det inte händer så mycket annat. För just nu är det mest hemmaliv (med en del utomhusliv). Pandemitider och extra försiktighet är det som gäller, trots liten smittspridning just här. Och det där "Black Friday" får affärerna ha bäst de vill, här sparar vi 100% genom att vara hemma...

I morse hade lite vitt lagt sig på marken och då passade det så fint att tända adventsljusstaken i ett av mina köksfönster. Och vet ni, nu börjar fina hälsningar rassla in från mina tidigare arbetskamrater också. Det finns mycket att glädjas åt idag!

Lillajul i morgon och sedan är det advent! Allt gott er alla! 🌟

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar