onsdag 12 maj 2021

Barndomsvännerna bjöd på vårvärme

 Igår kom så äntligen vårvärmen (eller borde jag säga sommarvärmen), den som vi längtat efter alla dessa kalla vårdagar. Efter en natt med lätt duggregn sträckte naturen på sig, det kändes verkligen som om allt bara flödade av grön klorofyll. Ända tills mera moln drog in över Kvarken... men värmen den fanns kvar och regnet höll sig borta. 

Idag njuter vi klarblå himmel och ytterligare värmegrader!

Igår samlades vi barndomsvänner - efter en lång och tråkig pandemi-vinter. Vi, som alla är vaccinerade och utan minsta corona-symptom, strålade samman hemma hos A. Tack för de goda smörgåsarna och den underbara citronpajen till kaffe och dricka. Länge satt vi där vid köksbordet och pratade. Det kändes verkligen härligt att åter kunna komma bort från hemma-bubblan och träffas igen! Tack A för inbjudan!

Vi avnjöt både varm vårsol ute på verandan och skönt soffhäng inne i vardagsrummet. Och aldrig tog våra samtalsämnen slut. Så härligt att kunna le och skatta åt gamla barndomsminnen, att kunna prata om livets goda och mindre smickrande sidor. Vi hade en så härlig eftermiddag, avslappnat och näringsrikt. Innan var och en åkte hem till sitt, tog värdinnan oss ut på en liten biltur i näromgivningen, intressant det också. Så tack alla barndomsvänner, sköt om er och hoppas vi kan ses snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar