tisdag 8 april 2014

I köket

I köket hemma hos mig...


...försöker jag nu gå in för en hälsosammare linje.
Mindre socker och salt. Mera oljor och nötter. Lite så tänker jag.
Nu använder jag hellre rybs- och rapsoljor istället för olivolja,
som den på bilden, men den här flaskan fick följa med hem häromdagen.
Dessutom dricker vi alltid numera mjölk till varje måltid. Bra för både
kalk och d-vitamintillskottet. Dessutom brukar vi använda mycket
bär, som vi har i frysen. Men ännu har jag kvar rätt mycket av 
havtornsbären, som blir så goda till krämer och saft.
För ännu behövs c-vitaminer i mängder.

Hur tänker du om maten och det vi stoppar i oss?

1 kommentar:

  1. Jo, jag tänker nog en del...sen är jag väl inte alltid så duktig när det kommer till kritan. Däremot är jag ganska "tuff" på jobbet, jag vill inte att de gamla ska stoppa i sig lightprodukter, utan riktigt smör och riktig mjölk. Men som sagt va, jag borde nog bli mer tuff hemma också...
    Kram kram

    SvaraRadera