fredag 3 november 2023

Den första fluffiga & vita snön

 Om onsdagen bjöd på snö i mängder (här uppmättes nästan 30 cm nysnö), så bjöd torsdagen på snöskottning och solsken! Dessutom hade jag en tid till min frisörsalong, så numera har jag åter en frisyr och inte bara ett vildvuxet ruffs! Och vilken tur att solen kikade fram just igår när jag skulle ut med bilen, dessutom hade ju alla vägar åter blivit farbara till eftermiddagen!

Innan jag åkte ut med bilen kunde jag inte låta bli att fota lite fluffig nysnö här hemma. Den där snön som kom alldeles för tidigt och i alldeles för stora mängder....


Efter att ha fått kortare frisyr och även ha veckohandlat kom jag så hem i solnedgången. Frostdimman dansade över slätten och den där kvällstemperaturen kröp ner mot -10 grader igen... Men när jag bestämde mig för att gå till sängs var det lite varmare, hela -4 grader. 

Idag, fredag, är det åter mulet med runt nollan och vi väntar på lite snöblandat regn. Till morgondagen utlovas värmegrader och mycket mera regn. Det låter onekligen mera som novemberväder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar