söndag 4 juni 2023

Provfärgsättning vid Replot-bron

 Gårdagskvällen bjöd på småkyligt och regnskurar. Vi åkte ut över Replot-bron för att köpa varsin glass (nu börjar vi med våra små sommarnöjen - glassutfärder...). En och annan regndroppe sköljde över bilens framruta när vi körde över bron ut mot skärgården. Samtidigt som solen sken i en glugg i molnen....



Vid Replot båthamn bjöds vi på en himmel i många olika färger och i bakgrunden Replot-bron med en liten regnbåge också i olika färger. Jag kom förstås  att tänka på kommunen som planerar att låta lysa upp bron i olika färger när den mörka årstiden infaller. Vilken färg skulle passa bäst? Eller borde jag fråga mig om inte regnbågens alla färger skulle bli billigast...?



Jag slickade i mig det sista av glassen medan jag beundrade vår vackra skärgård med den ståtliga bron i bakgrunden. Vi hade tur, för inte en regndroppe föll på oss när vi stod där ute. Så vände vi hemåt och inte heller då fick vi några regndroppar på bilen - regnet hade redan vräkt ned....

När vi skulle köra över bron mot fastlandet såg vi de mörka molnen, regnmolnen. Fotat igenom en smutsig bilruta, därav lite dov färgsättning.

 

Så många gånger jag fotat Replot-bron, men frågan är om den inte är vackrast när det är sommar och ljust - även när tunga regnmoln hänger ner från skyn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar