onsdag 14 juni 2023

Och så kom sommarvärmen även till oss!

 Äntligen kan även jag säga att vi har sommar! Eftersom början av juni har varit så sval och med kraftiga, kyliga vindar har jag längtat så efter Sommaren. Och så kom den så äntligen! Sommarvärmen! Och varmare kommer det att bli dag för dag denna vecka.

Igår kväll åkte vi ut till vårt sommarparadis för att fånga den begynnande sommarvärmen. Lite dis på himlen men solen trängde igenom och det kändes skönt att lapa kvällssol där ute vid havet!


Vi hade eldat bastu och det var rofyllt och skönt att sitta nytvättad och dricka en kopp te och titta ut över fjärden... Sedan somnade jag ovanligt tidigt....

Morgonkaffet drack jag ute på bastutrappan som leder ner till stranden. Där satt jag och kisade emot solen som glittrade i fjärdens vatten. Småfåglarna kvittrade i träden och det var alldeles vindstilla. Härligt med både värme och den ro som finns där ute i naturen!

I strandkanten lekte småfiskar. Det var bubblor överallt. En och annan liten firre prövade att hoppa ovan vattenytan, de små fiskarna hade kul denna morgon! När jag närmade mig bryggan försvann dom snabbt.... (vart vet jag inte....)

Nu njuter vi av sommarvärmen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar