tisdag 10 september 2024

De vackraste av kvällar...

 I morse vaknade jag av att vinden rasslade i björkarnas löv (vi sov med öppet fönster). Och jag kände att nu blir det ändring i vädret. Efter en vecka med verklig sommarvärme på 22-25 grader dagtid och med klarblå himmel och ett nästan absolut vindstilla solskensväder - så börjar hösten göra sig påmind.... För oj, så härliga dagar vi har haft! Riktigt shortsväder! 

Vi har nästan haft sommarens vackraste vecka!

Och frågan är om inte gårdagskvällen var den vackraste av dom alla. Vi bjöds på minst 23 varma grader ännu pass klockan 19:30! Och jag vandrade ute på min kvällsrunda med solen i ögonen...!

 Och inte ett endaste foto av det vackra vädret dagtid har fastnat i kameran. Vad har jag riktigt tänkt på...?  Eller är det så att jag njutit av dagarna och inte alls tänkt "kamera" en enda gång...? Nej, tydligen  har jag först fram emot kvällen kommit mig för att knäppa foton av allt det sköna, vackra och behagliga!

Här är tex lördagskvällens bild från när vi gick i bastun (då var det lite disigt vid havet).

Söndagskvällen hade vi en så vacker solnedgång här hemma. En molnbank låg ute mot väster och skymde solen lite, men ack så vackert var det!

Och så igår kväll, den varma härliga kvällen, då syntes också moln i solnedgången. Då visste vi att det var lågtryck på ingång. Idag har det mest varit mulet, men inget regn, och modiga 22 grader! Men det känns som att det vackra vädret är på väg bort och det känns som om vi kommer att bjudas på mera vanligt septemberväder de kommande dagarna...

Igår kväll hittade jag detta röda vackra lönnlöv vid sidan av vägen. Det kändes faktiskt som ett litet omen att hösten ändå börjar vara här. Den lite mer färgsprakande hösten!

Och så plockade jag in några vilda sommarblommor under gårdagskvällen som jag fotade i morse när en kortvarig solstråle kikade in igenom fönstret innan molnen tog över...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar