måndag 26 februari 2024

Ny vecka och nya ishala möjligheter....

 Den här veckan har skolbarnen här i våra nejder sportlov. Tyvärr utlovas rätt varmt väder med smältande snö och rätt vått och/eller isigt under fötterna.... Det är sladdrigt och mjukt i skidspåren och vått i pulkabacken... allt lite synd - men ännu finns det massor av snö och det finns ju inget dåligt väder när man är skolledig, eller hur?....!

I lördags hade vi en så vacker solnedgång och lite mera av den varan kunde vi ju önska även denna vecka! Men bara för att måndagen är grå och trist behöver ju inte betyda att hela veckan blir lika grå. 



 Jag hoppas på en färgsprakande sportlovsvecka - både för skollediga barn och ungdomar, men också för oss andra långlediga!

 Just nu är det isbana här hos oss (ni vet sådant som jag avskyr), men sambon har varit ut med sand - inte mycket men så mycket att jag kanske vågar mig ut så småningom.... De stora vägarna är isfria - men delvis vattentäckta pga all snö som smälter, de mindre vägarna är spåriga men sandade. Såå, man kan väl inte skylla på att det är besvärliga vägar. Nej ut i naturen kan man ta sig varje dag!

Nu blir det kaffepaus, sedan blir det spännande att se vad som händer härnäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar