måndag 3 april 2023

Så var vi inne i påskveckan....

 Så många gånger jag har förfasat mig över att tiden bara rusar iväg! 

Det nya året börjar med nyårsdagen och så fort julgranen slängts ut börjar de tråkiga oxveckorna - och plötsligt är det påsk... och hej hopp är det inte midsommar nästa vecka... och så efter förhoppningsvis några varma dagar är det villaavslutning och så blir det advent med julhögtid och så får vi ett nytt år igen... Ibland hinner jag inte med i svängarna! Och konstigt nog går dom där svängarna snabbare och snabbare för varje år!

Sedan gårdagen, palmsöndagen, är vi inne i den vita veckan - eller stilla veckan. Eller påskveckan helt enkelt! Konstigt nog: redan är påsken här....!



Gårdagen tog adjö med en vacker röd sol som sänkte sig bakom skogstopparna. Det röda skenet lyste upp den myckna snön som ännu ligger här.


Och denna måndag började precis som dom senaste dagarna. Efter en kall natt steg solen majestätiskt upp på en klarblå himmel och förvandlade världen vit - och blå! Och vi vandrade över isen till våra dagsverken ute vid vår sommarvilla. Jag kunde inte låta bli att tänka att bättre start på den vita veckan bli det inte! (Fast lite vårvärme kunde man ju önska framledes).)

 
  Med gnistrande vit snö och blå skuggor börjar veckan. Stilla, vita veckan. 

Påskveckan. 🐇🐑🐓

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar