måndag 14 februari 2022

Tankar på årets Vändag

Den 14 februari firar vi Vändagen. Visst är det vackert att det finns en Vändag! En dag för alla ens vänner! En dag för vackra tankar!


Den här dagen vill jag att vi skall tänka på oss själva, klappa oss på axeln och känna att vi duger. För allting börjar ju med oss själva, hela vårt tankemönster börjar med hur vi tänker, hur vi känner och hur vi ser världen. Och just idag önskar jag att vi alla tycker om oss själva. Månar om oss själva och njuter av nuet. 

Och när vi månar och njuter av oss själva, så vill vi ju också ta hand om varandra. Vi vill önska alla det bästa. Värna om våra vänner. För vad är vi utan vänner? Alla har en alldeles egen nära vän eller vänner. En vän kan vara en människa, ett älskat husdjur, en upplyftande bok, en skön omslutande fåtölj eller en skön plats ute i naturen. Eller något helt annat. Alla har vi så mycket att vara tacksamma för - och denna dag firar vi Vändagen!

Idag har jag firat med fastlagsbulle tillsammans med min Valentin, min bästa vän och sambo. Samtidigt vill jag sända varma hälsningar till alla mina vänner, både när och fjärran. Jag önskar er alla en riktigt fin Vändag! Vänner är så viktiga.
 
Tack för att jag får vara din vän!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar