tisdag 5 mars 2024

Ett nytt naturfenomen idag!

 Har ni sett dagens naturfenomen? Efter dagar, till och med veckor, av gråmulet väder har solen äntligen tittat fram idag! Yes! Solen med klarblå himmel! Yesss, äntligen!


I morse när jag vaknade täckte det gråa molntäcket himlen precis som vanligt, under natten hade fallit en och annan snöflinga... Och så på eftermiddagen när jag åkte ut med bilen (för jag skulle iväg för att klippa mig) så såg jag den första lilla skymt av blå himmel. Den blåa revan var inte stor, men oj den fanns där! När jag kom ut från frisersalongen började molntäcket skingra sig och när jag så kom hem och parkerade bilen bredvid huset då såg jag den blå himlen! Jag sprang in efter kameran för att fota det förunderliga. Oj, så blå himmel! Och oj så härligt med sol!


Jag gick ut på slätten för att riktigt kolla av solen, men nu hade förstås några kvarvarande moln seglat in och just då gömde sig solen en smula. Men jag träffade en grannfru som rastade hunden och efter en pratstund - tillräckligt lång - så sken solen åter över slätten! Torrare luftmassor är på ingång och dimmorna blir ett minne blott, skall vi hoppas.

För oj så jag längtat efter S-o-l-e-n! 🌞 Äntligen!


1 kommentar:

  1. Frissa här idag också men passande till solen kom fram , är alltid på fel sida !

    SvaraRadera