torsdag 17 augusti 2023

Mycket gott och trevligt med barndomsvännerna

 Som sagt, det har hänt mycket trevligt under början av årets augusti. En sen eftermiddag i början av månaden träffades vi barndomsvänner för en fin kväll ute i skären vid U-B:s sommarstuga. Vi gäster samåkte dit ut allt medan vi beundrade en regnbåge och de mörka moln som tack och lov inte alls följde efter oss.... Det blev en så trevlig och varm kväll ute på verandan,  och vi började med smörgåstårta med lite dricka i allsköns godan ro där ute under bar himmel.

A hade med sig fina presenter. Hon hade återanvänt tyger och sytt personliga kaffelappar åt oss andra (dessutom ingick varsin flaska med något gott och läskande). Wow, tackar för presenten!

Sedan blev det god cafeteriakaka och smarrig hallonpaj till kaffet - och förstås massor av pladder, både allvarligt och lättsamt - precis som vanligt. Det blev helt enkelt en fin och minnesvärd kväll i trevligt sällskap. När kvällen led kvällskyligare gick vi in i stugan och satte oss inne i den härliga värmen från vedspisen...

Vi hade verkligen tur med vädret, de mörka molnen åkte förbi oss och när ni så äntligen kom oss för att söka oss tillbaka till fastlandet igen låg mörka moln över havet.


Himlen bjöd på vackra färger när vi åkte hemåt längs skärgårdens vägar. Tack för en trevlig kväll! Och fortsatt fin sommar till er mina barndomsvänner!🌻🌼🌺

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar